عملیات گسترده طرح «اقتدار خزر ۱۰» در خزر؛ توقیف شناور و متهمان در عملیات مشترک یگان حفاظت و دریابانی

عملیات گسترده طرح «اقتدار خزر ۱۰» در خزر؛ توقیف شناور و متهمان در عملیات مشترک یگان حفاظت و دریابانی

تهران- ایانا- ستاد فرماندهی یگان حفاظت منابع آبزیان استان گیلان در راستای اجرای طرح عملیاتی «اقتدار خزر ۱۰»، طی دو مرحله عملیات دریایی گسترده در پهنه خزر، موفق به شناسایی و توقیف یک شناور صیادی و دو نفر از متهمان شد.

کدخبر: 138123

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، پیرو دستور فرمانده یگان حفاظت سازمان و فرماندهی استان گیلان، عملیات رصد و پایش دریایی با همکاری واحد عملیاتی پایگاه دریایی انزلی و ناوگروه شناوری دریابانی، در محدوده کاسپین، سنگاچین، جفرود و دهانه اسکله بندر انزلی به انجام رسید.

در این عملیات که با طی مسافت ۲۰ مایل دریایی و با همکاری نیروهای تخصصی انجام شد، با اعزام ۱۱ نیروی عملیاتی و بهره‌گیری از ۳ فروند شناور سازمانی (شامل شناورهای سری گلف متعلق به یگان حفاظت و دریابانی)، موفق به توقیف یک فروند شناور صیادی با قدرت ۷۵ اسب بخار شدند.

در جریان این عملیات، دو نفر از متهمان شامل ناخدا و صیاد به همراه ادوات ضبط‌شده از جمله ۷۵ رشته دام مونوفیلامنت و ۴ شاخه لنگر، توسط نیروهای عملیاتی شناسایی و بازداشت شدند.

طبق گزارش ستاد فرماندهی، کلیه ادوات و شناور توقیفی پس از طی مراحل قانونی و تنظیم صورت‌جلسه مربوطه، به پایگاه انزلی و انبار‌های مراجع ذی‌صلاح تحویل داده شد. این عملیات در چارچوب طرح راهبردی «اقتدار خزر ۱۰» و با هدف صیانت از منابع آبزی و مقابله با تخلفات دریایی در منطقه انجام شد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید