توقیف شناور بیگانه در پسابندر؛کشف ۳ تن صید غیرماکول و دستگیری ۲۷ متخلف

توقیف شناور بیگانه در پسابندر؛کشف ۳ تن صید غیرماکول و دستگیری ۲۷ متخلف

تهران- ایانا- عملیات مشترک و موفقیت‌آمیز یگان حفاظت آبزیان شیلات سیستان و بلوچستان با همراهی ناوگروه یکم دریایی چابهار، امنیت را به پهنه صیادی پسابندر بازگرداند و شناور متجاوز پاکستانی را به زانو درآورد.

کدخبر: 137813

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان شیلات، بنا به اعلام فرماندهی یگان حفاظت از منابع آبزی سازمان، در پی مطالبات بحق و مستمر صیادان بومی نسبت به تجاوز شناورهای بیگانه به حریم آب‌های جمهوری اسلامی ایران، مأموریت ضربتی ویژه‌ای در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ در منطقه پسابندر کلید خورد.

در جریان این گشت دریایی مقتدرانه، یک فروند لنج ترال متعلق به کشور پاکستان که اقدام به صید غیرقانونی و مخرب در آب‌های داخلی می‌کرد، شناسایی و توقیف شد. در این عملیات، ۲۷ تبعه خارجی متخلف دستگیر و ضمن تشکیل پرونده قضایی، به مراجع قانونی معرفی شدند. شناور مذکور نیز جهت طی مراحل قانونی به پارکینگ تحت نظارت یگان هدایت شد.

کشف ۳ تن صید غیرماکول و حمایت از صیادان بومی

علاوه بر توقیف شناور، بیش از ۳ تن ماهیان غیرماکول که با روش مخرب ترال (کف‌روب) صید شده بودند، کشف و ضبط شد که طبق صورت‌جلسه رسمی جهت تبدیل به پودر ماهی منتقل شد.

تیم‌های گشتی در ادامه این عملیات، با حضور در میان صیادان محلی، ضمن اعلام آمادگی برای حمایت‌های حقوقی و قضایی از آن‌ها، بر ثبت شکایت علیه مالکان شناور به دلیل تخریب ادوات صیادی تأکید کردند.

بازتاب اجتماعی؛ بازگشت آرامش به جامعه صیادی

اجرای موفقیت‌آمیز این عملیات، بازتابی بسیار مثبت و روحیه‌بخش در میان جامعه صیادی منطقه داشت. صیادان بومی با حضور میدانی و استقبال از نیروهای یگان حفاظت و دریابانی، مراتب قدردانی خود را از برخورد قاطع با متخلفین فراسرزمینی اعلام کردند. این حمایت مردمی، عزم کارکنان یگان حفاظت شیلات را برای استمرار گشت‌های دریایی و صیانت از انفال و منابع آبزیان بیش از پیش راسخ‌تر کرد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید