خرید 103 هزار تن برگ سبز چای/ 75 درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شده است
تهران- ایانا- رئیس سازمان چای کشور از خرید ۱۰۳ هزار تنی برگ سبز چای از چایکاران گیلان و مازندران خبر داد و افزود: ۱۶۸ کارخانه در حال خرید برگ سبز چای هستند و تاکنون بالغ بر ۲۳ هزار تن چای خشک تولید شده است.
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان چای، حبیب جهانساز ارزش این میزان برگ سبز چای خریداری شده را بالغ بر ۳۷۰۰ میلیارد تومان دانست و بیان کرد: تاکنون ۲۷۹۰ میلیارد تومان از بهای برگ سبز در وجه چایکاران پرداخت شده که معادل ۷۵ درصد کل مطالبات است.
به گفته وی، دولت، ۴۰ درصد قدرالسهم خود و کارخانجات، ۷۸ درصد قدرالسهم خود را پرداخت کرده اند.
رئیس سازمان چای کشور با بیان این که نیمی از برگ سبز تولید شده درجه یک و نیم دیگر درجه دو است، تاکید کرد: قیمت هر کیلو برگ سبز درجه یک ۴۲ هزار تومان و درجه دو ۳۰ هزار تومان است که به ترتیب رشد ۷۲ درصدی و ۶۷ درصدی را نسبت به سنوات گذشته نشان می دهد.
وی از اجرای پروژه های اصلاح، احیا، به زراعی و مکانیزاسیون در باغات چای در نیمه دوم سال خبر داد و گفت: از محل صندوق حمایت از توسعه صنعت چای، تسهیلات ارزان قیمت سرمایه در گردش به چایکاران و کارخانجات پرداخت می شود.
جهانساز با اشاره به پیش بینی پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان به ازای هر هکتار برای هرس کف بر و کمربر و اصلاح باغ و احیای باغات رها شده، اضافه کرد: سال گذشته ۲۰۸ میلیارد تومان تسهیلات از محل صندوق تخصصی چای و ۱۵۹ میلیارد تومان از محل سرمایه گذاری صندوق در بانک های عامل پرداخت شد.
دیدگاه تان را بنویسید