مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد:

باقی‌مانده مطالبات گندمکاران کشور هفته آینده تسویه می‌شود

باقی‌مانده مطالبات گندمکاران کشور هفته آینده تسویه می‌شود

تهران- ایانا- معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، گفت: ۸ و نیم میلیون تُن گندم به ارزش ۴۹۱ همت از ۶۱۴ هزار کشاورز خریداری شد.

کدخبر: 138727

سید سعید راد، معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، از خرید ۸ میلیون و ۴۸۱ هزار تُن گندم در قالب یک میلیون و ۶۳۶ هزار محموله از ۶۱۴ هزار و ۶۰۰ کشاورز در سراسر کشور به ارزش ۴۹۱ هزار میلیارد تومان توسط یک هزار و ۲۰۵ مرکز خرید از ابتدای سال جاری، خبر داد و اعلام کرد: باقی‌‎مانده مطالبات گندمکاران که مقدار آن کمتر از ۱۰ درصد ارزش کل گندم‌های خریداری‌شده است، تا هفته آینده پرداخت خواهد شد.

به گزارش ایانا از مرکز اطلاع‌رسانی شرکت بازرگانی دولتی ایران (مبدأ)؛ راد در مورد روند پرداخت بهای گندم‌های خریداری‌شده، توضیح داد: بخش عمده طلب گندمکاران، پرداخت شده و منابع مالی مورد نیاز برای تسویه باقی‌مانده مطالبات ایشان نیز تأمین گردیده است و فرآیند تسویه حساب با تولیدکنندگان این محصول راهبردی، هفته آینده به پایان می‌رسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر نقش راهبردی گندم در تأمین امنیت غذایی کشور، خاطرنشان کرد: دولت در راستای سیاست‌های حمایتی خود از تولید‌کنندگان محصولات استراتژیک، برای حمایت از گندمکاران کشور و تقویت تولید گندم داخلی در سال آینده، برنامه ویژه‌ای تدارک دیده است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید