نشست بررسی وضعیت تولید مرغ در قزوین برگزار شد/ تاکید بر برخورد تعزیراتی با متخلفان عرضه

نشست بررسی وضعیت تولید مرغ در قزوین برگزار شد/ تاکید بر برخورد تعزیراتی با متخلفان عرضه

قزوین -ایانا- نشست تخصصی بررسی وضعیت تولید مرغ در استان قزوین با حضور مسئولان و فعالان این حوزه در سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار و بر لزوم شفاف‌سازی فرآیندها و برخورد با متخلفان عرضه مرغ تاکید شد.

فرامرز حریری مقدم، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، با اشاره به لزوم گزارش روزانه آمار مرغ عرضه شده در استان و قیمت مصوب به ستاد تنظیم بازار، اعلام کرد: با هر مرغداری که از عرضه مرغ قابل به بازار خودداری کند، به صورت تعزیراتی برخورد خواهد شد.

همچنین، در این نشست مقرر شد کمیته تخصصی قیمت تمام شده مرغ زنده، هزینه‌های به‌روز کشتارگاه‌ها و خروجی قیمت مرغ عرضه در بازار را بررسی و تعیین کند.

در این نشست که با حضور فرامرز حریری مقدم، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، معاونین و مدیران ستادی، اتحادیه مرغداران و نمایندگان کشتارگاه‌های صنعتی مرغ استان برگزار شد، موضوعاتی از جمله فرآیند  زنجیره تامین و عرضه مرغ  و تغییرات جوجه‌ریزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، ضمن بررسی ظرفیت‌های استان در تولید جوجه یکروزه و مرغ مادر گوشتی، بر شفاف‌سازی و تسهیل فرآیندهای خرید و فروش، بررسی آمار معاملات مرغ استان، رعایت قیمت مصوب و افزایش کیفیت محصولات تاکید شد.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید