مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
رشد ۵ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای قزوین؛ تولید بیش از ۲۴ هزار تن گوشت مرغ

قزوین- ایانا- مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۵ درصدی جوجهریزی در مرغداریهای این استان طی سه ماهه گذشته خبر داد و گفت: بیش از ۱۲ میلیون قطعه جوجهریزی منجر به تولید بیش از ۲۴ هزار تن گوشت مرغ شده است.
علی رمضانپور با اعلام این خبر، گفت: در سه ماهه گذشته، ۱۲ میلیون و ۴۳۱ هزار و ۲۲۰ قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان قزوین انجام شده است. این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۱۲ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۳۰ قطعه بود، رشدی بیش از ۵ درصد را نشان میدهد.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، افزود: در سه ماهه اخیر، از محل این میزان جوجهریزی، بیش از ۲۴ هزار و ۲۴۱ تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شده است. به طور متوسط، ماهانه چهار میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام میشود.
رمضانپور خاطرنشان کرد: بیشترین میزان جوجهریزی در واحدهای تولیدی استان در خرداد ماه با چهار میلیون و ۱۵۶ هزار قطعه به ثبت رسیده است.
این افزایش تولید میتواند نقش مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و تنظیم بازار گوشت مرغ داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید