مرودشت پیشتاز در تولید قارچ خوراکی ؛تولید بیش از ۳۲۰۰ تن محصول

مرودشت پیشتاز در تولید قارچ خوراکی ؛تولید بیش از ۳۲۰۰ تن محصول

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از تولید سالیانه بیش از ۳۲۰۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای تولیدی این شهرستان خبر داد.

کدخبر: 137837

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، سیروس شفیعی‌راد با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان مرودشت در زمینه تولید محصولات کشاورزی، اظهار کرد: در حال حاضر این میزان تولید قارچ دکمه ای در 7کارگاه صنعتی و 5واحد کارگاه سنتی در شهرستان  انجام می شود.

توسعه  در محیط های کنترل شده و تولید محصولات با ارزش افزوده بالا، از جمله تولید قارچ خوراکی، نقش مهمی در افزایش بهره‌وری منابع، ایجاد اشتغال و تأمین بخشی از نیاز بازار به محصولات غذایی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ادامه داد: حمایت از واحدهای تولیدی، رفع موانع موجود و بهره‌گیری از روش‌های نوین تولید، از برنامه‌های این مدیریت در راستای توسعه بخش کشاورزی و افزایش تولید محصولات با بهره‌وری اقتصادی بالاتر است.

ظرفیت‌های موجود شهرستان مرودشت در حوزه تولید قارچ خوراکی، زمینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری و توسعه این بخش فراهم کرده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید