پایان برداشت بادام درختی از یک هزار و 600 هکتار باغ‌های شهرستان مرودشت

پایان برداشت بادام درختی از یک هزار و 600 هکتار باغ‌های شهرستان مرودشت

فارس- ایانا- مسئول اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از پایان برداشت بادام درختی از سطح یک هزار و ۶۰۰ هکتار از باغات این شهرستان خبر داد و گفت: بیش از یک هزار و ۹۰۰ تن بادام از باغات شهرستان تولید و برداشت شد.

کدخبر: 137615

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، روح‌الله عزیزی اظهار کرد: عملیات برداشت بادام درختی در سطح یک هزار و ۶۰۰ هکتار از باغات شهرستان با مشارکت بهره‌برداران و باغداران انجام شد و با پایان فصل برداشت، بیش از یک هزار و ۹۰۰ تن محصول بادام تولید و برداشت شد.

وی افزود: بادام از محصولات مهم باغی شهرستان مرودشت به شمار می‌رود و نقش قابل توجهی در اقتصاد و درآمد بهره‌برداران بخش کشاورزی دارد و از آنجا که نیاز آبی این درخت بسیار پایین است می‌تواند جایگاه ویژه در الگوی کشت شهرستان به خود اختصاص دهد.

عزیزی با اشاره به اهمیت رعایت اصول فنی در احداث و نگهداری باغات بادام، بر استفاده از روش‌های نوین باغداری، مدیریت صحیح مصرف آب، تغذیه مناسب و انجام به‌موقع عملیات باغی برای افزایش عملکرد و کیفیت محصول تأکید کرد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید