باغهای انگور مرودشت به بار نشست؛ برداشت ۱۰ هزار تن انگور

باغهای انگور مرودشت به بار نشست؛ برداشت ۱۰ هزار تن انگور

فارس- ایانا- رئیس اداره تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از آغاز برداشت انگور از تاکستان های این شهرستان خبر داد و گفت: تاکنون از سطح یک هزار هکتار، بیش از ۱۰ هزار تن انگور برداشت شده است.

کدخبر: 137661

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، روح‌الله عزیزی افزود: برداشت انگور در باغ های شهرستان مرودشت آغاز شده و باغداران در حال جمع‌آوری محصول تولیدی خود هستند.

وی با اشاره به ظرفیت مناسب شهرستان در زمینه تولید محصولات باغی اظهار کرد: انگور تولیدی مرودشت علاوه بر تأمین بخشی از نیاز بازار به صورت تازه‌خوری، در بخش فرآوری و صنایع تبدیلی نیز به صورت آبغوره و آب انگور و کشمش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عزیزی تصریح کرد: استمرار تولید محصول باکیفیت، مدیریت مناسب باغات و بهره‌گیری از روش‌های نوین باغداری می‌تواند نقش مؤثری در افزایش بهره‌وری و بهبود درآمد بهره‌برداران داشته باشد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید