رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت:

گلخانه‌ها بستری مناسب برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان کشاورزی

گلخانه‌ها بستری مناسب برای ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان کشاورزی

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: شرایط اقلیمی استان ما به گونه‌ای است که با پیش‌بینی هواشناسی، شاید بتوان جلوی بعضی خسارت‌ها را گرفت.

کدخبر: 70082

به گزارش خبرنگار ایانا در استان خراسان جنوبی، غلامرضا قوسی در مراسم تکریم و معارفه مدیر شرکت شهرکهای کشاورزی استان با اشاره به اینکه ما در بخش  کشاورزی عوامل تولید همچون آب و خاک و غیره را برای بهره‌وری و تولید بیشتر داریم، گفت: شرایط اقلیمی استان ما به گونه‌ای است که با پیش‌بینی هواشناسی، شاید بتوان جلوی بعضی خسارت‌ها را گرفت.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی افزود: در خراسان جنوبی به دلیل محدودیت و خشکسالی‌های چندین ساله،  باید از تکنولوژی روز استفاده کنیم .   

وی با بیان اینکه برای بهره وری و تولید مناسب، باید از  فضای گلخانه ای استفاده کرد، اظهار کرد: مجتمع های گلخانه ای برای جمعیت فارِغ التحصیل کشاورزی ما بستر مناسبی در جهت ایجاد اشتغال این عزیزان خواهد بود و همچنین خیلی از عوامل خسارت‌زا را می‌توان با ایجاد گلخانه‌ها مدیریت کرد که درآمد مناسبی را نصیب بهره‌برداران خواهد کرد.

وی تاکید کرد: ادامه حیات کشاورزی در خراسان جنوبی با توجه به شرایط اقلیمی و منابع محدود، به توسعه گلخانه‌ها است.        

قوسی ادامه داد: شرکت شهرک‌ها بستر مناسبی برای حمایت و هدایت مناسب مباحث کشاورزی در استان است که می‌تواند علاقه‌مندان و فارغ‌التحصیلان کشاورزی را برای توسعه کشاورزی، ترغیب کند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید