استفاده از آنزیمها در صنایع غذایی با بهبود کیفیت آرد و نان، تولید محصولاتی سالمتر و با ماندگاری بیشتر را ممکن میساز…
تهران- ایانا- عضو هیأت علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، گفت: با استفاده از فناوری فراصوت، بیش از ۷۰ درصد…
تهران- ایانا- عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی صفیآباد دزفول، گفت: الگوریتم جدیدی طراحی شده…
طرح نان کامل با هدف ارتقاء سلامت جامعه، بهبود کیفیت نان، کاهش ضایعات و اصلاح الگوی مصرف آرد در کشور در حال اجرایی شدن ا…
تهران- ایانا- رئیس مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی گفت: برای نخستینبار در کشور، چهار نفر از هموطنان سیستان و…
تهران- ایانا- عضو هیئت علمی مرکز سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با معرفی یک مدل آماری زوجی نوین، روش تازهای…
تهران- ایانا- هلند با سرمایهگذاری بلندمدت، فناوریهای نوین و کشاورزی دانشبنیان، توانسته در محدودیت منابع طبیعی به…
تهران- ایانا- معاون پژوهش و فناوری سازمان تات، با تأکید بر نقش محوری امنیت غذایی در امنیت ملی، تصریح کرد: کاهش…