آغاز طرح واکسیناسیون PPR در شهرستان چوار

آغاز طرح واکسیناسیون PPR در شهرستان چوار

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان چوار از آغاز طرح واکسیناسیون PPR در این شهرستان خبر داد.

کدخبر: 96142

به گزارش خبرنگار ایانا در ایلام، ظاهر سیفی سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان چوار گفت: در راستای پشگیری، کنترل و مبارزه با بیماری‌های واگیر دامی مایه کوبی برعلیه بیماری ویروسی دامی PPR (طاعون نشخوارکنندگان کوچک) درسطح شهرستان چوار آغاز گردید.

وی ضمن گرامیداشت هفته دولت و سالروز شهادت دولتمردان والامقام شهیدان رجایی و باهنر در این رابطه گفت: این طرح واکسیناسیون به صورت رایگان در جمعیت دام سبک روستاها و مناطق عشایری بخش مرکزی چوار و بولی انجام می گیرد.

سیفی ادامه داد: بیماری PPR یک بیماری دامی واگیردار ویروسی می باشد که در زمان شیوع در گله ها باعث تلفات بالا، وواردشدن ضرر و زیان اقتصادی به دامدار می شود.

وی در پایان از شورای اسلامی روستاها و دهیاران و دامداران گرانقدر تقاضا نمود همکاری لازم را با اکیپ های دامپزشکی جهت اجرایی این طرح را داشته باشند.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید