هدف‌گذاری تولید ۹۵۰ هزار تن آبزی پرورشی در افق برنامه هفتم پیشرفت/ توسعه پرورش در دریا، محور اصلی جهش تولید

هدف‌گذاری تولید ۹۵۰ هزار تن آبزی پرورشی در افق برنامه هفتم پیشرفت/ توسعه پرورش در دریا، محور اصلی جهش تولید

تهران- ایانا- معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان شیلات ایران، فعالیت‌های آبزی‌پروری را از مصادیق بارز اقتصاد مقاومتی خواند و بر تحقق هدف تولید ۹۵۰ هزار تن انواع آبزیان پرورشی در افق برنامه هفتم پیشرفت با تمرکز بر توسعه پرورش ماهی در قفس و میگو تأکید کرد.

کدخبر: 135859

 به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، معاون توسعه آبزی‌پروری سازمان، با بیان اینکه فعالیت‌های آبزی‌پروری ماهیتاً از مصادیق اقتصاد مقاومتی هستند، اظهار داشت: هرگونه اقدام برای حمایت و توسعه این حوزه، در امتداد تحقق شعار سال ارزیابی می‌شود.

مهدی شکوری، افزود: درافق برنامه هفتم پیشرفت( سال 1407)، رسیدن به تولید ۹۵۰ هزار تن انواع آبزیان پرورشی هدف‌گذاری شده است که با توجه به عملکرد دو سال اخیر، برای دستیابی به این چشم‌انداز نیاز به افزایش تولید ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تنی داریم که بخش عمده آن با توسعه آبزیان دریایی، پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو محقق خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت رفع گلوگاه‌های این صنعت خاطرنشان کرد: امیدواریم با حمایت‌های اخیر دبیرخانه ستاد توسعه دریامحور، از طریق ارائه تسهیلات برای تکمیل و تجهیز مراکز تکثیر ماهیان دریایی و بهره‌برداری از مراکز در حال ساخت، مهم‌ترین گره این صنعت باز شده و تأمین بچه ماهی مورد نیاز مزارع پرورش ماهی در قفس، با سهولت و اطمینان بیشتری انجام شود.

معاون توسعه آبزی‌پروری در پایان ابراز امیدواری کرد با تسهیل تردد در مناطق ساحلی و حضور گسترده‌تر سرمایه‌گذاران، دستیابی به اهدافی فراتر از برنامه‌های تدوین‌شده در صنعت آبزی‌پروری محقق شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید