معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد:
تولید 2240 تن دانه کلزا در کرمانشاه / نسبت به سال گذشته 100 تن افزایش داشته است
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تولید 2 هزار و 240 تن دانه کلزا در این استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان
کرمانشاه، سید افشین صفوی با اشاره به اینکه در این استان برداشت کلزا از سطح یک هزار هکتار صورت گرفته افزود: شروع برداشت از 25 اردیبهشت ماه در مناطق گرمسیری و در اواخر خردادماه در مناطق سردسیری استان آغاز شده و توسط مراکز خرید تضمینی دانه کلزا در سطح استان با قیمت 25 هزار و 300 ریال خریداری شد .
وی با بیان اینکه سال گذشته 2 هزار و 140 تن دانه کلزا در استان تولید شده خاطرنشان کرد: امسال حدود 100 تن در تولید این محصول نسبت به سال گذشته افزایش داشته ایم .
صفوی با اشاره به عملکرد مناسب دانه کلزا در استان کرمانشاه تصریح کرد: کشت کلزا قابلیت رقابت اقتصادی با سایر محصولات زراعی را دارد .
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه مطالبات کلزاکاران در سالجاری به موقع پرداخت شده اضافه کرد: انتظار داریم زراعت کلزا مورد استقبال کشاورزان قرار گیرد و سطح کشت کلزا در استان توسعه یابد .
صفوی با بیان اینکه یکی از سیاستهای سازمان توسعه کشت محصول کلزا در استان است یادآور شد: برای این منظور و همچنین افزایش عملکرد مزارع مشوقهایی مانند برگزاری کلاسهای ترویجی و آموزشی زراعت این محصول را در نظر گرفتیم .
وی دیگر مشوقهای توسعه کشت کلزا در استان را شامل افزایش قیمت خرید تضمینی کلزا، پرداخت به موقع وجه کلزای خریداری شده، در نظر گرفتن تسهیلات 25 میلیون ریالی برای کشت هر هکتار کلزا، استفاده از بذور هیبرید جدید، کاهش قیمت بذر، تخصیص یارانه خرید بذرکار کلزا، اختصاص کمکهای بلاعوض 30 تا 50 درصد قیمت خرید بذرکار و کاهش تعرفه بیمه محصول کلزا و... برشمرد.
دیدگاه تان را بنویسید