بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی

بازدید معاون وزیر و رئیس سازمان تات از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی

آذربایجان شرقی- ایانا- پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، میزبان معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بود.‌

غلامرضا گل محمدی در جریان سفر خود به استان آذربایجان شرقی به همراه شهرام شفیعی، رئیس سازمان جهاد کشاوررزی استان آذربایجان شرقی از پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن تقدیر از دستاوردها و فعالیتهای موفق پژوهشکده بر اهمیت تبدیل تحقیقات به دستاوردهای عملی در عرصه تأکید کرد و گفت: هدف نهایی سازمان تات ارتقای بهره‌وری تولید، تحقق امنیت غذایی و افزایش درآمد کشاورزان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین بر اهمیت احترام و پاسخگویی و عدم تبعیض در حوزه اداری تأکید کرد. در این بازدید همچنین رهنمودهایی جهت بهره‌برداری بهتر و استقرار مناسبتر شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز از سوی رییس سازمان ارائه و ابراز امیدواری شد که این مرکز بتواند به عنوان یکی از محورهای توسعه فناوری در صنایع غذایی کشور ایفای نقش کند.

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در نشستی که در حاشیه این بازدید با حضور اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشگاه برگزار شد ضمن تشریح اهداف و راهبردهای پژوهشکده بر نقش و اثربخشی تحقیقات حوزه بیوتکنولوژی صنایع غذایی در حل مشکلات صنعت غذا، تأمین امنیت غذایی، ارتقاء سلامت جامعه و حفاظت از منابع زیست‌محیطی تاکید کرد.

محمدامین حجازی، همچنین گزارشی در خصوص دستاوردها، پروژه‌های در دست اجرا و انتقال فناوری به بخش خصوصی در راستای تجاری‌سازی و راه‌اندازی سایت تحقیقاتی و تولیدی ریزجلبک در بندر رحمانلو ارائه داد.

بازدیدکنندگان در پایان با حضور در آزمایشگاه‌ها و بخش‌های تحقیقاتی پژوهشکده از مرکز نوآوری صنایع غذایی، که در حال آماده‌سازی است، دیدن کردند.

 

 
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید