همکاری ایران و ونزوئلا در تبریز در حوزه بیوتکنولوژی و فناوری‌های ‏نوین در صنایع غذایی

همکاری ایران و ونزوئلا در تبریز در حوزه بیوتکنولوژی و فناوری‌های ‏نوین در صنایع غذایی

آذربایجان شرقی- ایانا- دوره آموزشی بین‌المللی یک ‌ماهه محققان ونزوئلایی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پایان یافت.

محمدامین حجازی، مدیر این دوره در تشریح اهداف و سرفصل‌های این برنامه آموزشی گفت: ‌موضوع این دوره همسو با اولویت‌های ملی و جهانی در صنعت غذا و سلامت و نشان‌دهنده ظرفیت بالای ایران در بیوتکنولوژی کاربردی بود و این دوره به نحوی طراحی شد که ‌محققان ونزوئلایی بتوانند از جنبه‌های مختلف از مراحل پایه تا کاربردی در حوزه ‌پروبیوتیک‌ها، به صورت تئوری و عملی آموزش ‌ببینند‎.‎

رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذاییدر ادامه افزود:‌ این دوره گامی بزرگ در جهت ارتقاء همکاری‌های بین‌المللی و گسترش روابط علمی بین دو کشور ایران و ونزوئلا است و انتظار می‌رود علاوه بر بهبود ظرفیت نیروی انسانی به طراحی و اجرای ‌پروژه‌های مشترک توسعه‌ای و کاربردی در زمینه بیوتکنولوژی منجر شود.‌

وی با بیان اینکه ا‌ین دوره تخصصی با هدف توسعه مهارت‌ها و انتقال دانش در حوزه بیوتکنولوژی غذایی برگزار شد ادامه داد: فرصت خوبی برای محققان ونزوئلایی بود تا ‌ضمن یادگیری مبانی علمی و کسب مهارت‌های عملی در آزمایشگاه با آخرین دستاوردهای علمی، فناوری‌ها و ‌روش‌های تحقیقاتی در حوزه بیوتکنولوژی غذایی به ویژه پروبیوتیک ها آشنا شوند و توانمندی‌های خود را در ‌این عرصه گسترش دهند‎.‎‌تداوم این برنامه، فرصت‌های مغتنمی را برای گسترش تبادلات علمی بین محققین در سطح بین المللی فراهم خواهد کرد.

پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی برای یک دوره بین‌المللی یک‌ماهه با عنوان ‌«پروبیوتیک ها از علم تا کاربرد»‌، میزبان محققین ونزوئلایی بود.

‎این دوره در قالب گسترش همکاری های علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و کشور ونزوئلا و با هدف آموزش، انتقال تکنولوژی و توسعه همکاری‌های ‌علمی ‌در حوزه بیوتکنولوژی و فناوری‌های ‌نوین در صنایع غذایی به ویژه در زمینه پروبیوتیک ها برگزار شد.

حجم ویدیو: 51.62M | مدت زمان ویدیو: 00:02:59
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید