رئیس سازمان منابع طبیعی:

نیروهای مردمی سرمایه منابع طبیعی هستند/ اعلام حمایت از خانواده‌های جانباختگان آتش سوزی جنگل آبیدر

نیروهای مردمی سرمایه منابع طبیعی هستند/ اعلام حمایت از خانواده‌های جانباختگان آتش سوزی جنگل آبیدر

تهران- ایانا- معاون وزیر و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ضمن ابراز همدردی با خانواده جانباختگان گروه‌های مردمی فعال در اطفای حریق جنگل آبیدر گفت: این ضایعه خسارتی بزرگتر از حریق برای منابع طبیعی کشور بود.

علی تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا با ابراز تأسف از جان‌باختن سه نیروی داوطلب در جریان اطفای حریق جنگل‌های آبیدر سنندج، بر حمایت همه‌جانبه این سازمان از خانواده‌های جانباختگان تاکید کرد.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه این عزیزان با آگاهی از خطرات موجود، برای حفظ درختان و مراتع منطقه اقدام کردند و متأسفانه جان باختند، افزود: این حادثه تلخ، ضایعه‌ای بزرگ برای منابع طبیعی کشور  و بوده، و خسارت بزرگتر از وقوع حریق برای منابع طبیعی کشور، از دست دادن نیروهای دلسوز مردمی است.

وی با اشاره به اینکه یکی از جان‌باختگان، رئیس یک تشکل محیط‌زیستی بود که سال‌ها در زمینه حفاظت از عرصه‌های طبیعی فعالیت داشت گفت: به دستور وزیر جهاد کشاورزی، تیم‌های پشتیبانی به استان کردستان اعزام شده‌اند و پیام تسلیت رسمی نیز برای خانواده‌های داغدار ارسال شده است؛ همچنین همکاران ما مأموریت دارند تا از خانواده‌های این عزیزان حمایت معنوی و اجرایی داشته باشند.

تیموری با بیان اینکه در روزهای آینده شخصاً با سفر به استان کردستان از خانواده‌های جان‌باختگان دیدار خواهد داشت گفت: بیمه‌های بی‌نامی که برای چنین مواردی در نظر گرفته شده، به‌زودی فعال خواهد شد تا بخشی از خسارت‌های مادی این خانواده‌ها جبران شود که البته حتما نمی تواند حتی ذره ای از جانفشانی این هم‌میهنان را جبران کند.

معاون وزیر گفت: این حادثه و مشاهده جانفشانی حافظان مردمی طبیعت، باید تلنگری برای کسانی که به عرصه‌های طبیعی کشور آسیب می‌زنند باشد؛ البته قانون در این زمینه صریح است و با عاملان آتش‌سوزی‌های عمدی برخورد خواهد شد.

وی افزود: در استان کردستان، مانورهای آموزشی اطفای حریق در تمام شهرها برگزار شده و تاکنون بیش از ۶۰۰ نفر آموزش دیده‌اند، اما این آموزش‌ها باید ادامه یابد، زیرا رفتار آتش غیرقابل پیش‌بینی است.

تیموری با بیان اینکه در حادثه اخیر، سازمان هوافضا ظرف ۲۰ دقیقه بالگرد امدادی را به محل اعزام کرد که نقش مؤثری در کنترل آتش داشت، همکاری این نهادها برا سیار ارزشمند است قلمداد کرد و گفت: بررسی‌های قضایی و امنیتی برای مشخص شدن علت حادثه ادامه دارد؛ گرمای شدید و وزش باد از عوامل مؤثر در گسترش آتش‌سوزی بوده‌اند، اما هنوز سهوی یا عمدی بودن آتش سوزی مشخص نیست.

 

خبرنگار: شبنم مسعودی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید