رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد؛
تامین 70 درصد مرغ تهران از مازندران

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: مازندران بیش از 70 درصد مرغ استان تهران را در این ایام تامین کرده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، عزیزاله شهیدیفر در جلسه کمیته فرعی تنظیم بازار مرغ و تخم مرغ با بیان اینکه جهاد کشاورزی مازندران وظیفه تامین بخشی از مرغ استان تهران را بر عهده دارد تا قیمت این محصول استراتژیک در تهران و کشور به ثبات برسد، گفت: سازمان صمت وظیفه دارد نسبت به پایش قیمت در مراکز عرضه بازار استان اقدام کند و افرادی که با قیمت بالا اقدام به توزیع می کنند را به تعزیرات حکومتی معرفی کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: قیمت مرغ باید بر اساس محاسبات کارشناسی باشد تا تولیدکننده و مصرف کننده متضرر نشوند.
شهیدیفر خاطرنشان کرد: تاکنون دو هزار و 370 تن قرارداد توزیع مرغ گرم با زنجیرهها منعقد شد که دو هزار و 223 تن آن در استان تهران توزیع شده است.
وی بیان کرد: تاکنون 456 تن مرغ منجمد برای تنظیم بازار مرغ استان در سطح شهرستانها توزیع شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: مازندران بیش از 70 درصد مرغ استان تهران را در این ایام تامین کرده است.
این مسؤول اضافه کرد: با 13 هزار تن نهاده توانستیم در طی 15 روز روزانه 500 تن مرغ به تهران ارسال کنیم تا قیمت مرغ گرم از 35 هزار تومان به 25 هزار تومان کاهش پیدا کند.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت مازندران اظهار کرد: حدود 20 تا 25 درصد با قیمت مصوب مرغ در استان فاصله داریم که قیمت گوشت سفید باید به 20 هزار و 400 تومان برسد چراکه این قیمت ملاک ستاد تنظیم بازار کشور است.
حسین اصغرزاده ادامه داد: هشت ماهه امسال 423 فقره پرونده نظارتی در حوزه مرغ تشکیل شد که اکثر آن در بخش توزیع گوشت سفید بوده است.
وی اضافه کرد: تا 15 آذرماه در همه حوزههای تولید، کشتار و توزیع ورود پیدا کردیم و هم قیمت مرغ زنده، قیمت کشتارگاه و قیمت توزیع کننده را رصد میکنیم و با متخلفان برخورد قانونی صورت میگیرد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت مازندران با بیان اینکه نیمه اول آذرماه برای سه کشتارگاه و 95 واحد صنفی توزیع کننده مرغ پرونده تشکیل شد، گفت: هفت واحد مرغداری عرضه خارج از شبکه علوفه داشتند که پرونده تخلف به ارزش یک میلیارد و 140 میلیون تومان تشکیل شد.
اصغرزاده با اشاره به اینکه در حوزه مرغداریها نیاز به همکاری جهاد کشاورزی داریم، گفت: واحدهای مرغداری که علوفه دریافت میکنند از سوی جهاد کشاورزی باید روزانه مورد رصد و پایش قرار گیرند تا مشاهده شود آیا علوفه به واحدهای تولیدی رسیده است یا خیر.
وی اضافه کرد: برای بررسی بیشتر واحدهای مرغداری استان، باید جهاد کشاورزی و اداره صمت همه شهرستانها با همکاری هم همه واحدها را مورد پایش و رصد قرار دهند.
دیدگاه تان را بنویسید