برخورد قاطع با متخلفان حوزه آرد و نان در شهرستان البرز/ ۴ نانوایی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند

برخورد قاطع با متخلفان حوزه آرد و نان در شهرستان البرز/ ۴ نانوایی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند

قزوین- ایانا- در راستای صیانت از حقوق شهروندان و ارتقای کیفیت نان، تیم نظارتی ویژه‌ای با حضور مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز و بخشدار محمدیه، عملیات بازرسی میدانی از واحدهای خبازی در مناطق محمدیه، بیدستان و شریف‌آباد را اجرا کرد.

کدخبر: 135113

به گزارش خبرنگار ایانا از استان قزوین در این طرح که با هدف نظارت بر چرخه توزیع و عملکرد واحدهای خبازی انجام شد، ۱۲ واحد نانوایی مورد پایش دقیق قرار گرفتند. در جریان این بازرسی‌ها، ضمن استماع مشکلات نانوایان و بررسی چالش‌های موجود، مقرر شد این موارد جهت اتخاذ تصمیمات راهبردی به «کمیته آرد و نان شهرستان» ارجاع شود.

بر اساس گزارش تیم بازرسی، ۴ واحد نانوایی به دلیل ارتکاب تخلفات صنفی از جمله کم‌فروشی، تعطیلی غیرمجاز و گران‌فروشی شناسایی شدند که برای این واحدها پرونده تعزیراتی تشکیل و جهت صدور حکم نهایی به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع گردید.

مسئولان شهرستان تأکید کردند که نظارت بر کیفیت و عرضه نان با جدیت ادامه خواهد داشت و با هرگونه تخلف صنفی که سفره مردم را هدف قرار دهد، بدون اغماض برخورد خواهد شد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید