مشاور وزیر جهاد کشاورزی:

اتصال زنان روستایی و عشایری به بازارهای الکترونیکی، شرط دستیابی به اقتصاد پایدار است

اتصال زنان روستایی و عشایری به بازارهای الکترونیکی، شرط دستیابی به اقتصاد پایدار است

تهران-ایانا- مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و و خانواده با بیان اینکه «برای دستیابی به اقتصاد پایدار در خانوارهای روستایی و عشایری، باید تولیدکنندگان به بازارهای الکترونیکی و بسترهای نوین فروش متصل شوند»، از آغاز اجرای تفاهم‌نامه سه‌جانبه این وزارتخانه با همراه اول و دیجی‌کالا برای توانمندسازی بیش از ۶.۵ میلیون زن فعال در جوامع روستایی و عشایری خبر داد.

کدخبر: 135499

به گزارش خبرنگار ایانا، طاهره قیومی در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه وزارت جهاد کشاورزی، همراه اول و دیجی‌کالا در حوزه توانمندسازی زنان روستایی و عشایر ایران افزود: «بر اساس تکالیف برنامه هفتم پیشرفت، وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت قانونی و مشخصی در حوزه کسب‌وکار زنان روستایی و عشایری بر عهده دارد؛ موضوعی که طی حدود سه سال گذشته اقدام جدی در زمینه آن صورت نگرفته بود.»

او با اشاره به جمعیت زنان روستایی و عشایری کشور اظهار کرد: «از جمعیت حدود ۱۱ میلیونی روستاییان و عشایر، حدود ۶.۵ میلیون نفر را زنان فعال تشکیل می‌دهند. تاکنون اطلاعات و مشخصات حدود ۶ هزار نفر از این زنان از استان‌های مختلف جمع‌آوری و تجمیع شده است.»

قیومی با بیان این‌که این زنان در حوزه‌های مختلف تولیدی نقش‌آفرینی می‌کنند، گفت: «آموزش‌های ارائه‌شده در سال‌های گذشته عمدتاً سنتی و متمرکز بر تولید بوده است؛ به بیان دیگر تولید را به خوبی آموخته‌اند اما با بازار، تجارت و فروش محصولات آشنایی کافی ندارند.»

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در امور زنان و خانواده  افزود: «زنان روستایی و عشایری در سال‌های گذشته عمدتاً به بازارهای محلی و بازارچه‌های حضوری متکی بوده‌اند، در حالی که این شیوه دیگر پاسخگوی نیازهای امروز نیست، زیرا بازارهای محلی به سرعت اشباع می‌شوند و امکان دستیابی به درآمد پایدار را محدود می‌کنند.»

او تأکید کرد: «برای دستیابی به اقتصاد پایدار در خانوارهای روستایی و عشایری، ناگزیر باید تولیدکنندگان به بازارهای الکترونیکی و بسترهای نوین فروش متصل شوند.»

قیومی خاطرنشان کرد: «با همکاری همراه اول و دیجی‌کالا و حمایت مرکز فناوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی، جلسات متعددی برگزار و دوره‌های آموزشی لازم طراحی شده است؛ اگرچه اجرای این دوره‌ها به دلیل برخی شرایط و اتفاقات پیش‌آمده با تأخیر مواجه شد، اما امیدواریم با آغاز اجرای تفاهم‌نامه، این آموزش‌ها به بهترین شکل برگزار شود.»

او ابراز امیدواری کرد که طی یک دوره دو ساله، آموزش‌های پیش‌بینی‌شده در تمامی استان‌های کشور اجرا شده و نتایج مثبتی در حوزه توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری حاصل شود.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید