افزایش 70 درصدی تولید میوه بِه در بیضا

افزایش 70 درصدی تولید میوه بِه در بیضا

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا از آغاز عملیات برداشت میوه بِه از سطح 30 هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد و گفت: تولید این میوه نسبت به سال قبل 70 درصد افزایش دارد.

 صدیقه مویدی بیان کرد: کار برداشت محصول بِه در شهرستان بیضا از اوایل مهرماه آغاز شده است و تا اوایل آذرماه ادامه دارد. 

این مقام مسئول پیش بینی کرد: بالغ بر 586 تن محصول بِه   از سطح باغ های این شهرستان برداشت و روانه بازارهای استان فارس و تهران شود.

به گفته وی؛ علاوه بر باغ‌های تجاری "به"، این میوه پاییزی به‌صورت تک درخت یا حاشیه کاری مزارع و باغ‌های شهرستان بیضا کاشت شده است.

مویدی با اشاره به اینکه "بِه" میوه ای خوش طعم و عطر از خانواده سیب است افزود: عمده ارقام درختان "بِه" کشت شده شامل شیشه ای، اصفهانی و محلی است.

او توضیح داد: این میوه اگرچه به‌صورت خام هم خوردنی است اما اغلب، به شکل برگه خشک شده "بِه"، چای "بِه" و به صورت مربا و کمپوت مصرف می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا خاطر نشان کرد: برداشت "بِه" به‌صورت دستی انجام می‌شود و مهارت کارگران در نحوه برداشت، بسته‌بندی و ارسال به میادین میوه و تره بار در ماندگاری این میوه حائز اهمیت است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید