افزایش سه برابری صادرات کشمش بیضا

افزایش سه برابری صادرات کشمش بیضا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: در سال جاری بیش از 300 تن کشمش مرغوب به شیوه سنتی در این شهرستان تولید می شود و علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس، افغانستان و پاکستان نیز صادر می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، صدیقه مویدی با بیان اینکه برداشت انگور از تاکستان‌های این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده است، گفت: عرضه محصول این باغ‌ها به بازار تا پایان آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.

وی اضافه کرد: زمان مناسب برداشت انگور برای تهیه کشمش از ابتدای شهریورماه شروع می‌شود.

مویدی ادامه داد: به دلیل قیمت بالای خرید کشمش، تولید و صادرات کشمش امسال نسبت به سال قبل افزایش سه برابری دارد.

به گفته وی؛ سطح باغ‌های انگور این شهرستان یک هزار و ۶۰۰ هکتار است.

این مقام مسئول تاید کرد: از سطح این تاکستان‌ها، میزان 24 هزار تن انگور از ارقام ریش بابا، عسکری، سمرقندی، نیریزی و رطبی برداشت شود.

وی توضیح داد: 50 درصد انگور تولیدی به‌صورت تازه خوری، 20 درصد محصول برداشت شده تحویل کارخانه‌های تولید آب میوه صنعتی و 30 درصد به شکل کشمش، مویز، آبغوره، غوره خشک، پودر غوره، ترشی غوره، سرکه و شیره انگور، مصرف می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضاء خاطرنشان کرد: انگور محصولی کم آب بر و پر محصول است و با توجه به شرایط اقلیمی مناسب این شهرستان انگور تولیدی از میزان قند بالایی برخوردار است و دارای طعم، کیفیت و بازار پسندی مطلوبی است.

 

خبرنگار: شیدا اشتری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید