عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان:
دستیابی به گوشت باکیفیت با تغذیه علمی برهها

خوزستان- ایانا- عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان بر ضرورت بهکارگیری روشهای علمی در پرواربندی گوسفند برای افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت گوشت تأکید کرد.
افروز شریفی در وبینار تخصصی «پرواربندی گوسفند» گفت: استفاده از جیره ترکیبی (TMR) حاوی ۷۰ درصد کنسانتره و ۳۰ درصد علوفه به همراه افزودن آب برای پرواربندی برههای نر جوان (زیر یک سال) میتواند منجر به افزایش وزن روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم شود.
عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی خوزستان، افزود: این روش نه تنها بازدهی خوراک را افزایش میدهد، بلکه گوشت تولیدی را کمچرب، لذیذ و بازارپسندتر میکند.
شریفی همچنین به چالشهای پیشروی صنعت پرواربندی اشاره کرد و گفت: عدم قیمتگذاری گوشت بر اساس کیفیت در کشتارگاهها و نبود ثبات در سیاستهای واردات و صادرات از عوامل کاهش انگیزه دامداران برای تولید گوشت باکیفیت است.
وی تصریح کرد: با رعایت اصول علمی پرواربندی مانند کاهش دوره پروار به ۸۰ تا ۱۰۰ روز و واکسیناسیون بهموقع (از جمله علیه آنتروتوکسمی) میتواند به افزایش سودآوری و تولید پایدار گوشت در کشور کمک کند.
شایان ذکر است این وبینار در تاریخ سی ام تیر از طریق شبکه مجازی برکت ارائه شد.
دیدگاه تان را بنویسید