صدور بیش از ۳ هزار اخطاریه برای تغییر کاربریهای غیرمجاز در ۲۳۴ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی

صدور بیش از  ۳ هزار اخطاریه برای تغییر کاربریهای غیرمجاز در ۲۳۴ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی

آذربایجان شرقی-ایانا- فرمانده یگان حفاظت امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از صدور ۳ هزار و ۴۳ فقره اخطاریه برای تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان به مساحت ۲۳۴ هکتار طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.

کدخبر: 138716

به گزارش ایانا، سرهنگ یونس برنا، از صدور هزاران اخطاریه قانونی در راستای مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز و صیانت از اراضی کشاورزی استان در شش‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

وی با تشریح عملکرد یگان حفاظت امور اراضی استان اظهار کرد: از ابتدای فروردین تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۵، تعداد ۳ هزار و ۴۳ فقره اخطاریه در ارتباط با تغییر کاربری‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان صادر شده است که این اقدامات، اراضی کشاورزی به مساحت ۲۳۴ هکتار را در بر می‌گیرد.

سرهنگ برنا با اشاره به اهمیت حفاظت از اراضی زراعی و باغ‌ها افزود: شناسایی به‌موقع تخلفات، صدور اخطاریه‌های قانونی و پیگیری مستمر موارد تخلف، از اقدامات مهم یگان حفاظت امور اراضی برای پیشگیری از گسترش تغییر کاربری‌های غیرمجاز و اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها به شمار می‌رود.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید