سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جویبار اعلام کرد:
تولید سالانه ۴۵ میلیون جوجه یک روزه گوشتی در جویبار
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید سالانه 45 میلیون جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای جوجه کشی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، عبدالله رحیمی با اشاره به فعالیت هشت واحد جوجه کشی با ظرفیت 103 میلیون قطعه در سال در شهرستان جویبار، گفت: این شهرستان 17 درصد ظرفیت تولید جوجه یک روزه استان را به خود اختصاص داده و سالانه 45 میلیون جوجه یک روزه گوشتی در واحدهای جوجه کشی این شهرستان تولید میشود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه تخممرغهای نطفه دار این واحدهای جوجه کشی از 17 مزرعه مرغ مادر این شهرستان و سایر استانها تامین میشود، افزود: این تخممرغها بعد از 21 روز تبدیل به جوجه شده و جوجههای تولیدی این واحدها به مزرعههای مرغ گوشتی در این شهرستان و سایر شهرستانها و استانهای دیگر جهت تولید گوشت سفید ارسال میشود.
وی یادآور شدد: در حال حاضر 250 نفر در این کارخانجات مشغول فعالیت هستند و چهار واحد جوجه کشی دیگر در این شهرستان در حال ساخت و طی مراحل تکمیلی بوده و به زودی به پتانسیلهای تولید در این بخش اضافه خواهند شد.
دیدگاه تان را بنویسید