برای اولین بار 6500 کیلوگرم موز در داراب تولید شد

برای اولین بار 6500 کیلوگرم موز در داراب تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب گفت: برای اولین بار میزان 6 هزار و 500 کیلوگرم موز در سطح 380 مترمربع گلخانه این شهرستان تولید شد.

به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، حبیب اله فتحی بیان کرد: در حال حاضر این محصول در یکی از گلخانه‌های شهرستان داراب و به‌صورت آزمایشی با 103 درخت تولید می‌شود.

این مقام مسئول توضیح داد: تغییر الگوی کشت و اجرای کشت گلخانه‌ای یکی از مهم‌ترین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دولت در بخش کشاورزی است که شرایط را برای حرکت به سمت کشاورزی مدرن و علمی فراهم می‌کند و کشاورزی در محیط گلخانه، علاوه بر آن که اثربخشی مستقیم بر مبارزه با آفات و امراض گیاهی دارد، در مدیریت مصرف آب نیز نقش بسزایی داشته و برای شهرستانی چون داراب که با کمبود منابع آبی همراه است، بهترین روش برای استفاده مناسب از منابع آبی موجود خواهد بود.

فتحی خاطرنشان کرد: مساحت گلخانه‌‌های شهرستان داراب در حدود 27.7 هکتار است و در سطح به‌ طور عمده محصولاتی از جمله خیار سبز، گوجه‌فرنگی، بادمجان، آناناس و پاپایا تولید می‌شود.

 

خبرنگار: شیدا اشتری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید