تولید محصول در زمینهای نامساعد کشاورزی محقق میشود
محققان و پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات شوری گیاهان شورپسند را تولید و پرورش میدهند.

به گزارش ایانا به نقل از خبر گزاری خبرگزاری صدا و سیمای مرکز یزد، افزایش شوری منابع آب و خاک کشور زنگ خطر را به صدا درآورده که نگرانیها را به همراه داشته و اثرات جبران ناپذیری را به بخش کشاورزی وارد کرده است.
آنگونه که کارشناسان میگویند در حال حاضر ۳۰ درصد منابع آب و ۵۰ درصد منابع خاک در بخش کشاورزی با مشکل شوری بیش از اندازه مواجه هستند.
محققان و پژوهشگران مرکز ملی تحقیقات شوری، طرح شورورزی را طراحی کرده که حاصل آن شناسایی و معرفی گونههای مقاوم به شوری و با صرفه اقتصادی برای کاشت است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات شوری فرهاد دهقانی در این خصوص گفت: کار تحقیقات از چند سال پیش آغاز شده و نتایج خوبی داشته است. گونههایی از جمله کینوا در بخش غلات و گونههایی مثل ارزن، کوشیا، سالی کوریا و اتری پلکس که همگی از مقاومت بالایی در برابر شوری برخوردارند و میتوانند تامین کننده نیاز کشور باشند، هدف کشت هستند.
دیدگاه تان را بنویسید