آذربایجان غربی پیشتاز در تأمین گوشت قرمز کشور

آذربایجان غربی پیشتاز در تأمین گوشت قرمز کشور

آذربایجان غربی- ایانا- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی گقت : این استان به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور، با رتبه چهارم در این زمینه، نقش مهمی در تأمین نیاز داخلی ایفا می‌کند.

علی دیانتی گفت: این استان در طی سال گذشته بیش از ۷۶۷ هزار رأس دام زنده به همراه ۱۵۸۴تن لاشه گرم به تهران و سایر استان‌ها ارسال کرده و در حال برنامه‌ریزی برای ایجاد نخستین زنجیره تولید گوشت قرمز خود است.

دیانتی اطهار کرد: آذربایجان غربی با تکیه بر ظرفیت‌های دامی خود، به یکی از استان‌های پیشرو در تولید گوشت قرمز تبدیل شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: استان در حال حاضر رتبه چهارم تولید گوشت قرمز کشور را در اختیار دارد و در زمینه تولید دام سبک (گوسفند و بره) نیز رتبه دوم را کسب کرده است.

وی در ادامه به برنامه‌های توسعه‌ای این استان در زمینه تولید گوشت قرمز اشاره کرد و افزود: اقدامات اولیه برای ایجاد اولین زنجیره تولید گوشت قرمز در استان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود این طرح در سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

دیانتی تاکید کرد: هدف از ایجاد این زنجیره، ساماندهی  و یکپارچه‌سازی فرآیند تولید، فرآوری و توزیع گوشت قرمز در استان است.

وی یادآورشد: ایجاد زنجیره تولید گوشت قرمز در آذربایجان غربی، گامی مهم در راستای افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و ارتقای کیفیت محصولات دامی استان خواهد بود.

 این مسؤل بیان کرد: این اقدام می‌تواند به تقویت جایگاه آذربایجان غربی به عنوان یکی از قطب‌های اصلی تولید گوشت قرمز در کشور منجر شود و به تأمین امنیت غذایی کشور کمک کند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید