برومندفر:
گوشت مرغ کیفی با سه گرید +A ، A و B عرضه میشود
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی گفت: گوشت مرغ کیفی از این پس دارای رتبه های A پلاس، A و B عرضه می شود.
به گزارش خبرنگار ایانا، سامد برومندفر مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی امروز یکشنبه در حاشیه بازدید از کشتارگاه مجهز شده به خط دو تولید در ورامین اظهار کرد: از این پس واحدهای بسته بندی اجازه درج عنوان مرغ سبز ، ارگانیک و عاری از آنتی بیوتیک را روی برچسب مرغ ندارند.
وی با اشاره بر اینکه مرغ سایز باید در خط دو تولید کشتارگاهها تایید و بسته بندی شود، خاطرنشان کرد: گوشت مرغ کیفی از این پس دارای رتبه های +A ، A و B می شود.
برومندفر افزود: بسته بندی گوشت مرغ با رتبه +A دارای نوار سبز رنگ، رتبه A دارای نوار آبی و رتبه B دارای نوار نارنجی است.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی تصریح کرد: این اقدام باعث مسئولیت پذیری صاحبان و مالکان صنعت تولید، کشتار و بسته بندی طیور و تشدید نظارت های مسئولین فنی خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید