رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد:

رعایت الگوی مصرف برق توسط کشاورزان در ماه‌های گرم سال

رعایت الگوی مصرف برق توسط کشاورزان در ماه‌های گرم سال

به گزارش خبرنگار ایانا در کردستان، در جلسه‌ای که تحت عنوان مدیریت مصرف برق چاه‌های کشاورزی در راستای صرفه‌جویی در مصرف برق برگزار شد.

در این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان، نماینده معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان، نماینده معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری،  نماینده مدیر کل اطلاعات استان، فرمانده سپاه پاسداران شهرستان سنندج، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان، رئیس اتاق نظام صنفی کشاورزی و جمعی از روسای اتاق اصناف کشاورزان  در سطح شهرستان‌ها حضور داشتند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان بیان کرد: انرژی یکی از اصلی‌ترین فاکتورهای تولید محصولات کشاورزی است و مصرف آن ارتباط مستقیمی با میزان مکانیزاسیون و بهره‌برداری دارد.

اسکندری افزود: اقتصاد استان کردستان اقتصاد مبتنی بر اقتصاد کشاورزی است و با توجه به اینکه بیشتر چاه‌های کشاورزی استان چاه‌های عمیق هستند، نیاز به جریان مداوم برق جهت آبیاری محصولات دارند. در نتیجه هر سال در ماه‌های پیک مصرف (15 خرداد تا 15شهریور) کشاورزان ملزم به رعایت الگوی مصرف جهت جلوگیری از خاموشی‌های مداوم در شبکه برق استان هستند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان خاطرنشان کرد: بحث صرفه‌جویی در مصرف برق یک بحث ملی است و با هم فکری و هم اندیشی تمامی آحاد جامعه باید سعی کنیم کمترین آسیب هم به بخش کشاورزی و هم به بخش صنعت و خانگی وارد شود.

در ادامه لهونیان مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به این مطلب که در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال‌های قبل بالغ بر 23 درصد رشد مصرف برق وجود داشته است، گفت: اوج پیک مصرف برق، در ماه‌های خرداد تا شهریور است که تمامی مشترکان لازم است صرفه جویی را در دستور کار قرار دهند.

لهونیان افزود: خاموشی الزامی برق چاه‌های کشاورزی به مدت 5 ساعت در  شبانه روز برای تمام مشترکان  این بخش ضروری است.

 مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با تاکید بر این مطلب که از ساعت 11 صبح تا 18 عصر، کشاورز ملزم است پنج ساعت خاموشی کامل برق کشاورزی خود را مدیریت کند، توضیح داد:  این دستورالعمل فقط مختص استان کردستان نیست بلکه به‌عنوان یک وظیفه ی ملی تمامی کشاورزان سطح کشور ملزم به رعایت این دستورالعمل هستند.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان ادامه داد: طبق قراردادی که بین شرکت توزیع برق استان و کشاورزان منعقد می‌شود، اگر در ساعات پیک بار (۱۱ الی ۱۸) حداقل به مدت ۵ ساعت شناورهای چاه‌های خود را خاموش کنند، برق مصرفی آن‌ها در بقیه ساعات شبانه روز رایگان می‌شود.

وی افزود: کنتورهای برق چه در بخش کشاورزی و چه در بخش خانگی و صنعتی هوشمند بوده و قابلیت پایش لحظه‌ای را دارا هستند و اگر مشترکی بیشتر از حد متعارف برق مصرف کند قطعی برق مشترک در دستور کار قرار خواهد گرفت.

لهونیان اضافه کرد: اصلاح ساعت کار ادارات و نهاد‌های عمومی در ایام اوج بار و تنظیم وسایل سرمایشی، مشارکت واحد‌های صنعتی و کشاورزی در طرح‌های مدیریت مصرف و جابه‌جایی بار، نصب کنتور هوشمند، کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق ادارات در ساعات اداری و ۶۰ درصدی خارج از ساعات اداری، تعدیل روشنایی معابر و جمع‌آوری رمز ارز‌ها از جمله راهکار‌ها و برنامه‌های شرکت توزیع برق استان برای گذر از پیک بار تابستانه است.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید