مدیر جهاد کشاورزی کوهرنگ:

اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در کوهرنگ

اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در کوهرنگ

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ از اجرای طرح سرشاخه کاری درختان گردو در این شهرستان خبر داد و افزود :پیوند سرشاخه کاری گردو یک روش مناسب جهت اصلاح درختان مسن و بی کیفیت گردو می باشد و کیفیت و بار مناسب و زودهنگام را برای باغداران به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان چهارمحال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوهرنگ گفت: با حضور تعدادی از باغداران پیشرو، کارشناسان و مجری طرح (پیوندکار) جلسه توجیهی سرشاخه کاری گردو در مدیریت جهاد کوهرنگ برگزار شد.

پرویزی افزود: در این جلسه مراحل انجام پیوند سرشاخه کاری گردو در سال ۹۹ ارائه و در نهایت کشاورزان متقاضی شناسایی و جهت عقد قرارداد اعلام آمادگی کردند.

کارشناس باغبانی این شهرستان نیز افزود: در سال گذشته 5تعداد باغ در شهرستان مورد پیوند قرار گرفت و ٣٥٠ درخت در این طرح پیوند شدند.و در سال جاری  با همکاری باغداران، تعداد باغات به ٧ باغ و ٥٠٠ درخت خواهد رسید.⁩

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید