مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد:

15 هزار هکتار زمین کشاورزی محمودآباد در سامانه سیاک ترسیم شد

15 هزار هکتار زمین کشاورزی محمودآباد در سامانه سیاک ترسیم شد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد گفت: برای مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب کشت و تولید محصولات کشاورزی، 41 هزار و 646 قطعه زمین کشاورزی این شهرستان در سامانه سیاک ترسیم شد.

کدخبر: 100369

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، محمد هادی زاده از اجرای طرح سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی (سیاک) در شهرستان محمودآباد خبر داد و گفت: برای مدیریت و برنامه‌ریزی مناسب کشت و تولید محصولات کشاورزی، 41 هزار و 646 قطعه زمین کشاورزی این شهرستان به مساحت 15 هزار و 506 هکتار در سامانه یکپارچه سازی اطلاعات کشاورزی (سیاک) ترسیم شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: با اجرای سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی، اطلاعاتی دقیق از اراضی و سطح کشت در این شهرستان احصا می‌شود که برای برنامه ریزی‌های کلان و تنظیم عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی ضروری است.

هادی زاده بیان کرد: برای اجرای سیستم یکپارچه اطلاعات کشاورزی، تهیه نقشه های اراضی کشاورزی و سایر واحدهای تولیدی، نرم افزار پایگاه اطلاعات مکانی طراحی و امکان رقومی سازی و جمع آوری و ورود اطلاعات به صورت وب سرویس اجرا می شود.

وی یادآور شد: سامانه پایگاه اطلاعات مکانی وزارت جهاد کشاورزی (سیاک) به آدرس htpps://agrimap.maj.ir ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید