برداشت گندم از سطح 4 هزار و 600 هکتار مزارع شهرستان قیروکارزین

فارس- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین از آغاز برداشت گندم از سطح چهار هزار و 600 هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد و گفت: در تمام اراضی کشت آبی بوده است و به جهت خشکسالی کشت دیم انجام نمی شود.
محمد حیدری با اشاره به برداشت گندم در این شهرستان گفت: عملیات برداشت گندم و جو از اوایل اردیبهشتماه آغاز شده و پیشبینی میشود تا خرداد ماه ادامه داشته باشد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین افزود: پیشبینی تولید گندم این شهرستان برای سال زراعی جاری حدود 18 هزار تن است.
حیدری گفت: با برنامهریزیهای انجام شده، شرکت غله و تعاون روستایی این شهرستان بهعنوان مباشر، مسئولیت خرید تضمینی گندم با قیمت مصوب پایه 20 هزار و 500 تومان را برعهده دارد.
وی اظهار کرد: انتظار میرود در زمان اوج برداشت گندم ۲۵ دستگاه کمباین سبک و سنگین در شهرستان مستقر و عملیات برداشت مزارع را به انجام رساند، همچنین چهار مرکز خرید و سیلوی شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین خاطر نشان کرد: جلسات متعدد در خصوص آمادگی و مجهز کردن مراکز خرید با حضور مسئولین شهرستان انجام شد همچنین هماهنگی های لازم با شرکت پخش فرآورده های نفتی در مورد تامین و توزیع سوخت کمباین های برداشت صورت گرفت تا در زمان مناسب برداشت انجام شود.
دیدگاه تان را بنویسید