آغاز کشت گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی داراب

آغاز کشت گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی داراب

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب از اجرای عملیات کشت گندم در حدود ۱۵ هزار هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.

کدخبر: 120566

 به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، حبیب اله فتحی بابیان اینکه عملیات کشت گندم از اوایل آبان ماه آغاز شد و تا اواسط دی‌ماه ادامه دارد، افزود: سطح ابلاغی به شهرستان داراب ۱۳ هزار و ۸۰۰ هکتار گندم آبی و ۵۰۰ هکتار گندم دیم است.

به گفته وی؛ تاکنون در بیش از ۱۰ هزار و ۴۳۴ هکتار گندم آبی و در ۱۱ هکتار گندم دیم کشت‌شده است. 

این مقام مسئول بیان کرد: ارقام خلیل، ترابی، مهرگان، طلایی، برات، سارنگ، آران، جلال، چمران٢، ثنا، تیرگان از عمده ارقام گندم کشت‌شده در شهرستان داراب هستند و هر کیلوگرم از ارقام بذری با نرخ ٢٠ هزار و ۶٠٠ تومان به کشاورزان تحویل می‌شود.  

فتحی گفت: تاکنون بیش از هزار و 900 تن بذر اصلاح‌شده و هزار تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان منطقه توزیع‌شده است.  

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب یادآور شد: با توجه به اهمیت ضدعفونی بذور خودمصرفی و به‌منظور پیشگیری از شیوع بیماری‌های قارچی نظیر انواع سیاهک‌ها، کشاورزان در صورت استفاده از این نوع بذور نسبت به ضدعفونی آن اقدام کنند.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید