هیچ‌گونه کمبودی برای تأمین کود کشاورزان کشور وجود ندارد

هیچ‌گونه کمبودی برای تأمین کود کشاورزان کشور وجود ندارد

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: هیچ‌گونه کمبودی برای تأمین کود کشاورزان کشور وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، حمید رسولی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برنامه ابلاغی تأمین و توزیع کود‌های یارانه‌ای به شرکت خدمات حمایتی حدود سه میلیون تن کود را در بر می‌گیرد که 2 میلیون و 400 هزار تن آن کود‌های ازته و 600 هزار تن کود‌های فسفاته و پتاسه است.

وی افزود: کشور در حوزه تأمین کود ازته کاملاً خودکفاست و تاکنون بیش از یک‌میلیون و 100 هزار تن کود ازته تحویل بخش کشاورزی شده است که این مقدار نسبت به 10 سال اخیر بی‌نظیر بوده است.

مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور بیان کرد: در زمینه تأمین کودهای فسفاته و پتاسه نیز بخش قابل‌توجهی در حال حاضر وارداتی است که واردات این کودها انجام شده است.

رسولی با اشاره به تغییر نرخ ارز و نوسانات ایجادشده در این زمینه گفت: در کشور هیچ مشکلی در حوزه تأمین کودهای فسفاته و پتاسه وجود ندارد و نهاده در حال حاضر به میزان کافی تهیه و در اختیار کشاورزان سراسر کشور قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: 80 درصد از برنامه ابلاغی تأمین و توزیع کودهای فسفاته و پتاسه تاکنون محقق شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید