مردم در حفاظت از اراضی ملی مشارکت کنند

مردم در حفاظت از اراضی ملی مشارکت کنند

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه گفت: مردم می‌توانند به‌عنوان همیار طبیعت حافظ اراضی ملی جنگل‌ها، مراتع باشند.

کدخبر: 80140

به گزارش خبرنگار ایانا در استان سمنان، محمد راستین بعدازظهر امروز در دیدار با سرهنگ برزگر جانشین فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخه اظهار کرد: مردم می‌توانند به‌عنوان همیار طبیعت حافظ اراضی ملی جنگل‌ها، مراتع باشند و در ترویج فرهنگ منابع طبیعی نقش مهمی ایفا نمایند.

وی افزود: مدیریت چرا و کنترل دام به‌عنوان اقدام حفاظتی مهم در ایجاد تعادل دام و مرتع مطرح بوده و یکی از سیاست‌های راهبردی سازمان جنگل‌ها به شمار می‌رود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه با بیان اینکه اجرای پروژه مدیریت چرا دارای اهمیت فراوانی است افزود: حفظ پوشش گیاهی و منابع پایه آب‌وخاک و فراهم شدن بستری مناسب برای تجدید حیات گیاهان مرتعی و جلوگیری از تخریب و ارتقای اکوسیستم عرصه‌های طبیعی از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح است.

راستین اضافه کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل چرا در مراتع ییلاقی از همه دامداران و بهره‌برداران درخواست می‌شود از ورود زودهنگام احشام و دام و همچنین دام مازاد بر ظرفیت پیش‌بینی‌شده در پروانه چرا تمدیدشده یا مندرج در طرح‌ها مرتع‌داری، به این مراتع خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: در خردادماه امسال برای تمامی نیروهای گشت و مراقبت کلاس‌های آموزشی با عنوان آشنایی با مبانی حقوق، مقررات و قوانین منابع طبیعی برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه با بیان اینکه نیمه خرداد تا اواخر مهرماه احتمال آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌ها افزایش می‌یابد و باید مردم مراقب مراتع باشند، گفت: با گرم شدن هوا، احتمال وقوع آتش‌سوزی در محیط‌های طبیعی افزایش‌یافته که ضروری است کشاورزان، دامداران، طبیعت گردان از روشن کردن آتش خودداری کنند.

راستین ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های مجموعه نیروی انتظامی در بحث کشف و ضبط قاچاق چوب و محصولات فرعی گفت: امروز منابع طبیعی به‌عنوان یک ذخیره و یک ثروت عظیم برای کشور جایگاه بسیار مهمی دارد و این هدیه خدادادی متعلق به همه نسل بوده و باید حمایت و حفاظت‌شده و به نسل‌های آینده سپرده شود.

جانشین فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سرخه نیز گفت: اعتقاد و تلاش نیروی انتظامی حفاظت از منابع خدادادی است و همه شهروندان وظیفه حفاظت و حراست از منابع طبیعی را دارند.

سرهنگ برزگر افزود: نیروی انتظامی همچون گذشته آمادگی دارد تا در کنار عوامل یگان حفاظت اداره منابع طبیعی، حافظ طبیعت باشد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید