استمرار عملیات قلع و قمعِ تغییر کاربری‌های غیر مجاز در اراضی کشاورزی رامهرمز

استمرار عملیات قلع و قمعِ تغییر کاربری‌های غیر مجاز در اراضی کشاورزی رامهرمز

خوزستان- ایانا- مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز، گفت: در راستای جلوگیری از تغییر کاربری و ساخت و ساز های غیر مجاز در اراضی زراعی و باغ ها، مطابق با تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها ۷ مورد تغییر کاربری غیر مجاز، شامل پی‌کنی و قطعه بندی به میزان ۷۵۰۰ مترمربع قلع و قمع و جمع آوری شد.

حبیب بدوی، گفت: قلع و قمع‌های ذکر شده ،حسب دستور دادستان محترم و قاضی محترم اجرای احکام شهرستان و با حضور مامورین کلانتری ۱۲ و معاون و کارشناس گشت و سایر کارشناسان جهاد کشاورزی رامهرمز و همکاری یگان حفاظت امور اراضی سازمان ، در اراضی روستای راهدارها انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی رامهرمز با بیان اینکه بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی جرم محسوب می شود، از شهروندان درخواست کرد قبل از انجام هرگونه اقدام در اراضی زراعی و باغی اعم از خرید و فروش، تفکیک، دیوارکشی و قطعه بندی و فنس کشی، احداث بنا و به طور کلی هرگونه تغییر کاربری به مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه کنند. 

بدوی خاطرنشان کرد:حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها و مقابله با تغییر کاربری های غیر مجاز در اراضی کشاورزی،طبق قوانین و مقررات حفظ کاربری، ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید