۲۵۶ هزار لیتر نفت سفید بین عشایر اندیمشک توزیع شد

۲۵۶ هزار لیتر نفت سفید بین عشایر اندیمشک توزیع شد

خوزستان -ایانا-رئیس اداره امور عشایر اندیمشک از توزیع ۲۵۶ هزار لیتر نفت سفید بین عشایر شهرستان خبرداد.

کدخبر: 126820

مهدی خدادادی با بیان اینکه تمام تلاش مجموعه امور عشایر اندیمشک ارتقای خدمت رسانی به عشایر مستقر در این شهرستان است، گفت: توزیع ۹۰ مخزن ۵۰۰ لیتری آب، بهبود و مسیر شکافی جاده‌های تردد عشایر و تامین سوخت مورد نیاز جامعه عشایری از جمله اقدام های انجام شده طی ماه‌های اخیر در این شهرستان است. این اقدام با پیگیری‌های شرکت تعاونی عشایری گلزار کرخه و همکاری شرکت پخش فرآورده‌های نفتی شهرستان صورت گرفت.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان اندیمشک با اشاره به فصل سرما و لزوم تامین سوخت مورد نیاز عشایر به منظور جلوگیری از قطع درختان برای گرمایش افزود: توزیع نفت سفید میان عشایر منطقه همه ساله از اواسط آبان ماه تا آخر اسفندماه با شروع فصل سرما توسط اداره امورعشایر و شرکت تعاونی عشایری گلزارکرخه انجام می شود.

رییس اداره امور عشایر اندیمشک با بیان اینکه تاکنون ۲۵۶ هزار لیتر نفت سفید بین عشایر اندیمشک توزیع شده است، گفت: سالانه ۲ نوبت و در هر نوبت ۲۲۰ لیتر نفت سفید به هر خانوار داده می شود و در صورت برودت هوا، بیش از ۲ نوبت نیز سوخت میان عشایر توزیع می شود.

وی خاطرنشان کرد: توزیع نفت سفید میان عشایر در فصل سرد به دلیل این است که عشایر برای تامین گرمایش خود مجبور به قطع درختان و بوته ها و خسارت به محیط زیست نباشند.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید