پیش بینی برداشت بیش از ۲۰۰ هزار تن محصول از نخیلات

پیش بینی برداشت بیش از ۲۰۰ هزار تن محصول از نخیلات

بوشهر- ایانا- معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر، گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۰۰ هزار تن محصول خارک، رطب و خرما از این نخلستان‌ها برداشت شود.

کبری توکلی نخیلات استان بوشهر را افزون بر ۷ میلیون اصله دانست و بیان کرد: بیشترین سطح زیر کشت نخیلات در شهرستان دشتستان قرار دارد و تنگستان، دشتی و جم رتبه‌های بعدی در تولید محصول نخلستان به خود اختصاص داده‌اند.

 معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر این استان را قطب تولید خرما دانست و بیان کرد: از ۳۹ هزار هکتار نخلستان در این استان پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۲۰۰ هزار تن محصول خارک، رطب و خرما از این نخل‌ها برداشت شود.

توکلی با اشاره به آغاز برداشت نخستین محصول نخلستان رطب و خارک از نیمه دوم تیرماه گفت: از هفت میلیون اصله نخل موجود در استان، امسال پیش‌بینی می‌شود ۸۰ هزار تن خارک و رطب و ۱۲۰ هزار تن خرما برداشت شود.

وی با اشاره به ثمر رسیدن نخستین محصول نخیلات استان بوشهر اظهار داشت: یکی از مزیت‌های مهم افزایش درجه دمای هوا و شدت گرما به ثمر نشستن محصول نخلستان‌ها در فصل تابستان است و نخستین مرحله برداشت خارک و رطب از نیمه دوم تیرماه در منطقه دشتستان آغاز خواهد شد.

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید