هجدهمین نمایشگاه «ایبکس» افتتاح شد

هجدهمین نمایشگاه «ایبکس» افتتاح شد

تهران- ایانا-هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت غلات، آرد و نان (IBEX 2026) صبح امروز با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی و مشارکت ۱۰۰ شرکت داخلی و خارجی در فضایی به وسعت ۱۱ هزار مترمربع در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران رسماً گشایش یافت.

صبا طاهری خبرنگار
کدخبر: 137921

به گزارش ایانا، هجدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی «ایبکس» امروز جمعه ۲۷ شهریور با شعار «در کنار یکدیگر؛ برای نان ایران» با حضور سید سعید راد، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و جمعی از مدیران و فعالان این صنعت آغاز به کار کرد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه افتتاح این رویداد تخصصی، ضمن بازدید از سالن‌ها و غرفه‌های حاضر، در جمع خبرنگاران حاضر شد و به پرسش‌های اصحاب رسانه پاسخ داد.

او همچنین در گفت‌وگو با مسئولان و مدیران اصناف مرتبط با زنجیره گندم، آرد و نان، مطالبات و دغدغه‌های فعالان این حوزه را شنید و راهکارهای لازم را تبیین کرد.

این رویداد تخصصی در فضایی بالغ بر ۱۱ هزار مترمربع و با میزبانی از ۱۰۰ شرکت داخلی و خارجی فعال در حوزه ماشین‌آلات، تجهیزات، فناوری‌ها و فرآورده‌های صنایع غلات، آرد و نان به مدت ۴ روز پذیرای متخصصان، تولیدکنندگان و بازدیدکنندگان خواهد بود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید