دولت پای کار مردم - خواهیم ساخت (3)

حمایت 44 هزار میلیاردی بانک کشاورزی از افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در هفت ماه نخست سال

حمایت 44 هزار میلیاردی بانک کشاورزی از افزایش ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در هفت ماه نخست سال

تهران- ایانا- بانک کشاورزی در هفت ماهه نخست سال جاری با پرداخت قریب به 44 هزار میلیارد ریال تسهیلات خرید ماشین آلات و ادوات کشاورزی، گام بلندی در راستای توسعه مکانیزاسیون، بکارگیری فناوری های نوین در بخش کشاورزی، افزایش ضریب مکانیزاسیون و تحکیم زیرساخت های امنیت غذایی کشور برداشته است.

کدخبر: 138945

به گزارش ایانا از روابط عمومی بانک کشاورزی، شعب این بانک در سراسر کشور با هدف نوسازی و بهسازی ناوگان ماشین آلات و ادوات کشاورزی، افزایش راندمان تولید و حمایت از امنیت غذایی کشور، از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، جمعا 43 هزار و 792 میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون و ادوات کشاورزی به فعالان این بخش پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، این میزان تسهیلات با هدف استاندارد سازی عملیات کاشت، داشت و برداشت محصول، ارتقای کیفیت و کمیت تولید و تحکیم و تقویت زیرساخت های امنیت غذایی کشور به 3790 بهره بردار بخش کشاورزی پرداخت شده است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید