فعال واردات دانه سبز قهوه:
روندهای طولانی دریافت مجوزها روند تولید را کند کرده است
یکی از فعالان واردات دانه سبز قهوه معتقد است که طولانی بودن روند تخصیص ارز، فرآیند تولید قهوه رستشده را کند کرده است. با حل این چالشها و پویاتر شدن صنعت، قهوه رستشده ایران میتواند صادر شود و برای کشور ارزآوری داشته باشد.
تهران-ایانا-به گفته الهه خوارزمی تحریم های بینالمللی مانند مکانیسم ماشه، روند طولانی دریافت ارز و مجوز و ترخیص بار از گمرک، روند تولید قهوه فرآوری شده را کند کرده است.
این فعال واردات دانه سبز قهوه در گفتوگو با خبرنگار ایانا بیان کرد:« دانه سبز سبز قهوه در کشور ما ماهیت وارداتی دارد و وقتی روند بروکراسی اداری طولانی میشود، روند تولید کند میشود و ممکن است تا تعطیلی خط تولید هم پیش برود.»
او افزود: «اصلاح روندهای طولانی کارهای اداری بهویژه اصلاح سیاستهای ارزی افزون میتواند سبب رونق گرفتن صنعت قهوه کشور شود و همچنین ما میتوانیم قهوه رست شده را صادر کینم و برای کشور ارزآوری داشته باشیم.»
این فعال صنعت قهوه این موضوع که روند دریافت مجوزها در واردات دانه سبز قهوه میان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت مشترک است را مفید دانست و گفت:« نظارتهای تخصصی سبب می شود در نهایت محصول بهتری به بازار وارد شود.»
خوارزمی بیان کرد:« با توجه به تغییرات اقلیمی و چالشهای کشاورزی در جهان ما در واردات از کشورهای مبدا با مشکل خاصی مواجه نبودیم.»
خبرنگار، صبا طاهری
دیدگاه تان را بنویسید