فعال فرآوری دانه سبز قهوه:

بازار قهوه با ناپایداری کیفیت دست‌وپنجه نرم می‌کند

بازار قهوه با ناپایداری کیفیت دست‌وپنجه نرم می‌کند

به گفته فعال فرآوری دانه سبز قهوه، چالش اصلی در فرآوری دانه این دانه در ایران، تأمین محصول با کیفیت ثابت است. به دلیل وابستگی به واردات و ماهیت کشاورزی قهوه، مدیریت موجودی و برنامه‌ریزی دقیق برای جلوگیری از کمبود محصول اهمیت زیادی دارد.

تهران-ایانا- ‌یک فعال حوزه فرآوری دانه سبز قهوه، بزرگ‌ترین چالش تولید قهوه در ایران را تأمین محصول با کیفیت ثابت دانست و گفت: «محدودیت‌های وارداتی و ماهیت کشاورزی قهوه باعث می‌شود که همیشه نتوان دانه‌ای با استاندارد مورد انتظار مشتریان را تأمین کرد، هرچند با برنامه‌ریزی حجمی و پیش‌بینی دقیق موجودی، می‌توان تا حد زیادی این مشکل را مدیریت کرد.»

احمد قیصری در  گفت‌‌وگو با خبرنگار ایانا ، بیان کرد: «چالشی که در  فرآیند تولید با آن مواجه هستیم، ماهیت کشاورزی قهوه است. کیفیت دانه قهوه تحت تأثیر عوامل متعدد کشاورزی و شرایط منطقه‌ای قرار دارد و گاهی اوقات محصول مطابق انتظار نیست. به خصوص با توجه به اینکه دانه‌های سبز قهوه وارداتی هستند، دسترسی مداوم به بهترین کیفیت همیشه ممکن نیست.»

قیصری با اشاره به اقدامات خود برای کاهش ریسک کمبود محصول گفت: «برای مقابله با این مشکل، تلاش می‌کنیم پیش از بروز کمبود، حجم بیشتری از دانه قهوه را تأمین کنیم. به این ترتیب، حتی اگر دسترسی به برخی محموله‌ها محدود شود، ما می‌توانیم نیاز مشتریان را بدون وقفه تأمین کنیم.»

او همچنین بر اهمیت مدیریت موجودی و برنامه‌ریزی بلندمدت تأکید کرد و افزود: «در صنعت قهوه، حفظ کیفیت محصول و تأمین مداوم آن، نیازمند پیش‌بینی دقیق و همکاری نزدیک با تامین‌کنندگان بین‌المللی است. ما سعی می‌کنیم با استراتژی‌های متنوع تأمین، همواره بهترین کیفیت را در اختیار مشتریان خود قرار دهیم.»

این فعال صنعت فرآوری دانه قهوه  گفت: «چالش‌ها بخشی از طبیعت صنعت فرآوری قهوه هستند، اما با مدیریت درست زنجیره تأمین، برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی نیاز بازار، می‌توان این مشکلات را به حداقل رساند و مشتریان را با کیفیت مطلوب راضی نگه داشت.»

 

خبرنگار،صبا طاهری

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید