معاون وزیر جهاد کشاورزی:
بیش از سه میلیون تُن گندم از کشاورزان سراسر کشور خریداری شد

تهران - ایانا- معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با تأکید بر اهمیت سرمایهگذاری در تأمین کالاهای اساسی کشاورزی تولید داخل، گفت: با تدابیر وزیر جهاد کشاورزی و با بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی و برنامهریزی راهبردی، اقدامات گستردهای را در این زمینه به اجرا گذاشتهایم.
به گزارش ایانا از شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ سید سعید راد با اعلام اینکه در راستای سیاستهای عالی دولت و به منظور تحقق اهداف کلان امنیت غذایی، این شرکت خود را متعهد به تأمین و توزیع عادلانه کالاهای اساسی، حمایت از تولیدکنندگان داخلی و کشاورزان عزیز و مدیریت بهینه ذخایر راهبردی کشور میداند، افزود: همزمان با هفته جهاد کشاورزی، این شرکت با اتخاذ تدابیر و تمهیدات ویژه، تلاش دارد تا با تأمین، ذخیرهسازی و توزیع کالاهای اساسی، دسترسی پایدار و بهینه مردم به این کالاها را تضمین کند.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران عنوان کرد: این شرکت با تکیه بر دانش، تخصص و تجربه نیروی انسانی خود در ستاد و ۳۱ استان کشور، در مسیر ارتقای بهرهوری و بهبود فرآیندهای تأمین و توزیع کالاهای اساسی گام برداشته و در راستای سیاستهای حمایتی دولت، با تمام توان برای تحقق امنیت پایدار غذایی تلاش میکند.
وی با اشاره به در دست اجرا بودن عملیات بزرگ خرید تضمینی گندم تولید داخل از کشاورزان در ۲۳ استان کشور، بیان داشت: تا کنون بیش از سه میلیون تُن گندم از کشاورزان سراسر کشور خریداری شده است و این عملیات از مصادیق حمایت از تولید داخل در راستای تحقق امنیت غذایی است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر نامگذاری هفته جهاد کشاورزی تحت عنوان «سرمایهگذاری برای کشاورزی و جهاد برای امنیت غذایی» خاطرنشان کرد: شرکت بازرگانی دولتی ایران، تمامی ظرفیتهای خود را به کار گرفته تا ضمن حمایت از تولید داخل، نقش مؤثری در حفظ و تأمین امنیت غذایی کشور ایفا کند.
دیدگاه تان را بنویسید