مدیر مرکز رشد خوزستان از پذیرش طرح نوآورانه نان فراسودمند در مرکز رشد خبر داد:
تولید نان غنیشده با پودر هسته خرما

خوزستان- ایانا- شرکت دانشبنیان «زاگرس پارسیان خوراک آزما» با تولید نان غنیشده از پودر هسته خرما به دوره رشد مرکز فناوری خوزستان راه یافت.
سید حسین آرامی، مدیر مرکز رشد واحدهای فناور کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان اظهار داشت: شرکت دانشبنیان «زاگرس پارسیان خوراک آزما» با ارائه طرح نوآورانه تولید نان سنتی فراسودمند غنیشده با پودر هسته خرما، موفق شد در جلسه کمیته استقرار پارک علم و فناوری خوزستان به دوره رشد مرکز رشد واحدهای فناور کشاورزی و منابع طبیعی این استان راه یابد.
مدیر مرکز رشد خوزستان در ادامه گفت: ارتقای این شرکت به دوره رشد، نشاندهنده ظرفیت بالای آن در توسعه فناوریهای غذایی و ارائه محصولات سالم و مقوی به جامعه است. این موفقیت، حاصل تلاشهای مستمر تیم فنی و مدیریتی شرکت و همچنین حمایتهای مرکز رشد خوزستان است.
آرامی افزود: شرکت زاگرس پارسیان خوراک آزما به مدیریت محمدرضا گرشاسبی، با بهرهگیری از فناوریهای نوین، موفق به تولید نان فراسودمند غنیشده با پودر هسته خرما شده که علاوه بر حفظ خواص تغذیهای، به سلامت مصرفکنندگان نیز کمک میکند.
وی تاکیدکرد: این شرکت با هدف افزایش ارزش غذایی نان سنتی، حذف مواد مضر مانند جوش شیرین و استفاده بهینه از هسته خرما به عنوان یک ماده مغذی، گام بلندی در راستای بهبود سلامت جامعه برداشته است. محصول این شرکت که برای نخستین بار در کشور تولید شده، با استقبال مصرفکنندگان و تأیید مراجع علمی مواجه شده است."
آرامی تصریح داشت :ارتقای شرکت «زاگرس پارسیان خوراک آزما» به دوره رشد، فرصتهای جدیدی را برای توسعه تولید، ایجاد اشتغال و حضور در بازارهای داخلی فراهم خواهد کرد. مرکز رشد واحدهای فناور خوزستان همواره از چنین شرکتهای نوآور و دانشبنیان حمایت میکند تا در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی و دانشبنیان گامهای مؤثری برداشته شود.
دیدگاه تان را بنویسید