رئیس گروه سیاسی مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا:

ما هرگز آغازگر جنگ نبوده‌ایم / قدرت موشکی ایران قابل مذاکره نیست

ما هرگز آغازگر جنگ نبوده‌ایم /  قدرت موشکی ایران قابل مذاکره نیست

آذربایجان شرقی-ایانا- رئیس گروه سیاسی مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا با تأکید بر اینکه ایران نه در ۸ سال دفاع مقدس و نه جنگ۱۲روزه آغازگر نبوده،گفت: تجربه‌های تاریخی و جنگ اخیر نشان می‌دهد تنها زبان قابل‌فهم برای دشمنان قدرت است و مذاکره بدون پشتوانه قدرت به نتیجه نمی‌رسد.

علی حسین هاشم‌پور در جلسه تبیین جنگ ۱۲ روزه که در سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی برگزار شد، با اشاره به سابقه تاریخی  و تجربه‌های نظامی کشور، با صراحت اعلام کرد: نه در جنگ ۸ ساله و نه در جنگ ۱۲ روزه هیچ ‌یک ما شروع‌کننده نبوده‌ایم.

وی افزود: قوانین و سازمان‌های بین‌المللی در عمل کارآیی لازم را ندارند و هرگاه کشوری را ضعیف ببینند هدف حمله قرار می‌دهند.

هاشم‌پور به رخدادهای ابتدای جنگ با عراق اشاره کرد و گفت: حتی در آغاز جنگ وزیر امور خارجه دولت موقت پیشنهاد مذاکره داد اما عراق آن را قبول نکرد.

 وی ضمن یادآوری از دست‌دادن بخش‌هایی از خاک ایران در دو سده قبل گفت: کسینجر عقیده داشت با اشغال خاک کشور می توانیم جمهوری اسلامی ایران را تحقیر کنیم که در ابتدا  نیز با حمایت آمریکا بخشی از خاک کشور تصرف شد اما به لطف خدا وضعیت تغییر کرد تا آنجا که پس از فتح خرمشهر دیگر هیچ شکستی نداشتیم و منطق تصرف شده را پس گرفتیم.

رئیس گروه سیاسی مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا یکی از درس‌های جنگ ۱۲ روزه را این‌گونه تبیین کرد که بهانه‌های دشمن تمامی ندارد و موضوع پرونده هسته‌ای را نمونه‌ای از این بهانه‌ها دانست و اضافه کرد: فضاسازی‌ها باعث شد برخی داخل کشور عنوان کنند که هسته‌ای نمی‌خواهیم تا حساسیتی ایجاد نشود.

هاشم‌پور همچنین درباره اهداف راهبردی آمریکا در منطقه گفت: آمریکا می‌خواهد ایران را به کشوری اقماری تبدیل کند و سپس ایران را مجبور به به ‌رسمیت‌شناختن اسرائیل کند و در پی آن عربستان را به قدرت منطقه‌ای تبدیل کنند.

 وی به فتواهای امام خمینی و رهبر معظم انقلاب درباره حرام‌بودن ساخت و استفاده از سلاح هسته‌ای اشاره و تأکید کرد: ایران هرگز به خباثت‌هایی که دشمن انجام می‌دهد تن نخواهد داد.

هاشم‌پور درباره حملات متقابل ایران و اینکه هدف از حمله به پایگاه عین‌الاسد نابودی زیرساخت‌ها بوده و قطعاً قصد افزایش تلفات انسانی نیروهای آمریکایی وجود نداشته است ادامه داد: همچنین در حملات به اسرائیل راهبرد ضربه به قدرت و زیرساخت‌ها مورد تأکید قرار گرفت و تلفات حداکثری هدف نبود.

وی افزود: امکان زدن ضربه اول به دشمن برای کشور وجود دارد اما براساس نظر اکثر فقها جهاد ابتدایی تنها با حضور امام معصوم امکان‌پذیر است، بنابراین ما هرگز شروع‌کننده نخواهیم بود.

هاشم‌پور افزود: دنیای امروز دنیای موشک و مذاکره است و دشمن تنها زبان قدرت را می‌فهمد؛ از این رو مذاکره بدون اقتدار کارگر نیست.

وی ادامه داد: تجربه‌های پس از انقلاب نشان داده هرگاه صرفاً به مذاکره پرداختیم نتیجه‌ای نگرفتیم و تنها راه خنثی‌سازی تحریم‌ها، قوی‌شدن است.

هاشم‌پور در پایان تأکید کرد: برای دشمن تفاوتی میان گرایش‌های سیاسی و ظاهر افراد وجود ندارد و اتحاد داخلی باید دائمی بماند؛ نه قدرت موشکی ما و نه سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیستند.

نایب‌رئیس مجمع عالی بسیج سپاه عاشورا نیز در این جلسه با اشاره‌ای کوتاه به نقش دستگاه‌های داخلی همچون جهادکشاورزی در جنگ نحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی گفت: جهاد کشاورزی در جنگ ۱۲ روزه عملکرد بسیار مطلوبی داشت.

بیوک رئیسی افزود: امنیت غذایی در کنار امنیت نظامی اهمیت بالایی دارد و در دوران جنگ ۱۲ روزه اهمیت آن بیش از پیش مشخص شد.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید