شفیعی در دیدار مردمی:

مشکلات کشاورزان باید بی‌واسطه شنیده و سریع حل شود

مشکلات کشاورزان باید بی‌واسطه شنیده و سریع حل شود

آذربایجان شرقی-ایانا- در ادامه سلسله دیدارهای مردمی، شهرام شفیعی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با ۱۲ نفر از کشاورزان، بهره‌برداران و فعالان حوزه کشاورزی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست که با حضور حسن ایمانی مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات؛ فرامرز افشانی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی؛ غلامرضا بابائی مدیر امور سرمایه‌گذاری؛ نصرت‌الله صبوری معاون مدیریت امور اراضی و فاطمه رمضانی معاون مدیریت امور باغبانی برگزار شد، موضوعات متنوعی از مشکلات اراضی کشاورزی گرفته تا درخواست‌های سرمایه‌گذاری و شکایات مرتبط با فعالیت‌های بخش باغبانی مطرح شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی پس از شنیدن دغدغه‌های مراجعان، دستورات لازم برای رسیدگی به پرونده‌ها و تسریع در روند حل مشکلات را صادر کرد.

شفیعی تأکید کرد: هدف از برگزاری منظم این دیدارها، شنیدن مستقیم صدای کشاورزان و ایجاد پل ارتباطی مؤثر میان فعالان بخش کشاورزی و مدیران سازمان است.

این جلسات مردمی به گفته مسئولان سازمان، فرصتی است تا با هم‌افزایی بخش‌های مختلف، موانع موجود در مسیر تولید و سرمایه‌گذاری کشاورزی کاهش یافته و بستر توسعه پایدار در استان فراهم شود.

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید