مدیریت مصرف سموم و پایش باقیماندهها؛ کلید حفظ سلامت کشاورزی

آذربایجان شرقی- ایانا- همایش ارتقا تولید محصول سالم با محوریت محصولات خشکباری و مدیریت مصرف سموم، در دانشگاه بناب برگزار شد.
در این همایش، که با حضور مسئولان جهاد کشاورزی شهرستان بناب، کشاورزان، کارشناسان و فروشندگان سموم کشاورزی و بهرهبرداران بخش کشاورزی برگزار شد، مدیر جهادکشاورزی شهرستان بناب ضمن تاکید بر اهمیت تولید محصولات سالم غذایی، عنوان کرد: دغدغه اصلی این سازمان، ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی و حفظ سلامت مصرفکنندگان است.
حسین سائلی با اشاره به نقش کلیدی مدیریت فروش و استفاده بهینه از سموم کشاورزی، خواستار رعایت دقیق دستورالعملهای مصرف سموم شد تا سلامت محیط زیست و محصول نهایی تضمین گردد.
از دیگر موضوعات مطرح شده در این همایش، پایش باقیمانده سموم در محصولات خشکباری بود که به عنوان یکی از راهکارهای مهم برای تضمین سلامت غذایی و کاهش مخاطرات ناشی از مصرف سموم در محصولات کشاورزی مطرح شد.
کارشناسان حاضر نیز با ارائه راهکارهایی در زمینه بهبود روشهای مصرف سموم و استفاده از تکنولوژیهای نوین، تلاش کردند تا آگاهی کشاورزان و بهرهبرداران افزایش یافته و تولید محصول سالم و با کیفیت بیشتر تحقق یابد.
در پایان، تاکید شد که همکاری و همفکری تمامی دستاندرکاران بخش کشاورزی، از تولیدکنندگان تا فروشندگان سموم، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه و توسعه کشاورزی پایدار ایفا میکند.
دیدگاه تان را بنویسید