بیش از ۹میلیون هکتار ازاراضی رفع تداخل شده است
مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری اراضی سازمان امور اراضی کشور :تاکنون حدود ۹/۵ میلیون هکتار معادل ۶۳ اراضی کشاورزی در کشور رفع تداخل انجام شده است.

به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان امور اراضی کشور، محمد احمدی اظهار داشت: در حال حاضر از مجموع ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی حدود ۱۵ میلیون هکتار مشمول رفع تداخلات است و از این میزان حدود ۹/5 میلیون هکتار که معادل ۶۳ درصد از اراضی کشاورزی کشور است رفع تداخلات شأن انجامشده و این اراضی ملی و غیر ملی تفکیک و تعیین تکلیف شده است.
وی افزود:تقریباً در پلاکهای ثبتی که ما این کار را انجام دادهایم بین مردم و دولت مشکل خاصی وجود ندارد و به این سمت پیش میرویم که موانع تولید از این نظر برای کشاورزان وجود نداشته باشد و بتوانند فعالیتهای کشاورزی خود را ادامه دهند.
مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت :ما در راستای مقررات اجرایی مدیریت زمین و قوانین اصلاحات ارضی و ملی با انجام رفع تداخلات به دنبال حل مشکلات اراضی بین مالکیتهای دولتی و فردی و بین خود مردم هستیم تا تثبت مالکیتها انجام شود.
وی اضافه کرد: برای انجام و تسریع رفع تداخلات در کشور تاکنون بخشنامهها و دستورالعملهای متعددی صادر و ابلاغ شده است که خوشبختانه در دو سال اخیر رشد خوبی درروند رفع تداخلات در کشور اتفاق افتاده و در برخی از استانها در مرحله اتمام رفع تداخلات هستیم.
دیدگاه تان را بنویسید