مدیر جهاد کشاورزی آمل:

جوجه‌ریزی 11.3 میلیون قطعه‌ای در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از افزایش 32 درصدی جوجه‌ریزی در این شهرستان طی پنج ماه اول سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل خبر داد.

جوجه‌ریزی 11.3 میلیون قطعه‌ای در آمل

به گزارش خبرنگار ایانا در مازندران، مهرداد فولاد بیان کرد: به‌منظور تامین امنیت غذایی و با اتخاذ سیاست‌های صحیح و به موقع جهاد کشاورزی مبنی بر مجوز جوجه ریزی واحدهای فاقد مجوز، افزایش ظرفیت جوجه‌ریزی واحدهای تحت پوشش زنجیره و ...، تسهیل و تسریع دریافت نهاده‌های خریداری شده از بازارگاه، ثبات نسبی قیمت نهاده‌ها و... نرخ جوجه‌ریزی در سال جاری در شهرستان آمل بهبود قابل توجهی داشته بطوری‌که در پنج ماهه نخست سال، 11 میلیون و 319 هزار و 829 قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی این شهرستان در سامانه سماصط ثبت شد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل افزود: این تعداد جوجه‌ریزی نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته بیش از دو میلیون و 800 هزار قطعه افزایش داشت و رشدی بالغ‌بر 32 درصد را نشان داده است.

این مسئول خاطنشان کرد: از این میزان جوجه‌ریزی در سال جاری بیش از 28 هزار و 300 تن گوشت سفید استحصال می‌شود.

وی یادآور شد: در حال حاضر 263 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت پنج میلیون و 500 هزار قطعه در این شهرستان فعال است و رتبه دوم تولید گوشت سفید در استان را دارد.

 

خبرنگار: محمدتقی طاهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید